e
Banner

Etiketler: lima logistics



Turkish Cargo, Lima ve Tofaş'tan dev işbirliği


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Havayolu

Küresel hava kargo taşımacılığı pazarındaki payını her geçen gün artıran Turkish Cargo ile çözüm ortağı Lima Logistics, Tofaş’a özel lojistik hizmetler sunarak milli otomotiv sanayine önemli bir katkıda bulunuyor.




Lima Lojistik İtalya yatırımıyla otomotiv taşımalarını hızlandıracak



Lima Lojistik, otomotiv lojistiğindeki iddialı geçen yıl İtalya’da (Milano) açtığı ofisle güçlendirdi. Lima Lojistik Kurucu Ortağı Cenker Ural, İtalya ofisi üzerinden Avrupa otomotiv trafiğini ithalat ve ihracat olarak iki yönlü hızlandırmayı hedeflediklerini söyledi. 




Lima Lojistik başarıya doymuyor!



2013 yılında dört ortak tarafından kurulan Bursa merkezli Lima Lojistik, 9 yılda hızlı bir büyüme kaydetti. Başarılarını 2021 yılında aldığı birçok ödülle taçlandıran şirket, 2022’de “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülünü almayı hedefliyor. 




Lima Lojistik'ten otomotiv sektörüne özel çözümler


Yayın: 20-05-2022
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiğinde iddialı olan Lima Lojistik, sektörün zamanında teslimat talebine özel çözümlerle cevap veriyor. Lima Lojistik Otomotiv Müdürü Ramazan Bedir, sektöre havayolu ve minivan gibi taşımacılık çözümlerinin yanı sıra İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında 7 gün 24 saat operasyon ve gümrükleme hizmeti sunduklarını aktardı. 




Lima Logistics Avrupa-Türkiye hattında yeşil iz bırakacak



Lima Logistics, özmal araç yatırımıyla İtalya başta olmak üzere, Avrupa ve Türkiye hattında intermodal servisini devreye alarak yeşil lojistik alanında önemli bir adım attı. Lima Logistics Ticari Hat Müdürü Kağan Altınok, havayolunda çevreci partnerlerle ilerlerken, Uzakdoğu hattında ise demiryolu + havayolu servis seçenekleriyle karbon ayak izini minimize etmek için çalışma yürüttüklerini söyledi. 




Lima Logistics otomotivde payını ikiye katlayacak


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

Lima Logistics otomotiv endüstrisine yönelik 7/24 müşteri hizmetleri ve havalimanı servisleriyle özel çözümler üretiyor. Otomotiv lojistiğinin iş hacimleri içinde yüzde 40’a yakın pay aldığını vurgulayan Lima Logistics Otomotiv Müdürü Ramazan Bedir, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla önümüzdeki beş yılda bu alandaki taşıma hacimlerini ve pazar paylarını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.